Om meg

Hei og velkommen til mitt område på nett!

Mitt navn er Wiggo Hovde. Selvlært fotograf, med en etter hvert allsidig erfaring fra mange typer oppdrag og prosjekter. Å fange øyeblikk i det noe uplanlagt skjer, samt fotografering om natten er nok mine favoritter, men jeg tar også oppdrag som konfirmasjoner, produktfoto, illustrasjonsfoto og mye mer.

Av de som har benyttet seg av mine fototjenester kan nevnes, Romsdals Budstikke, NRK, Avinor, JS Norge, Brunvoll AS, Nesset Kommune, Molde Kommune, med mange flere. Se eksempler på fotografier jeg har levert på siden «Oppdrag for».

I tillegg til fotografering har jeg også produsert en del hjemmesider. Tidligere programmerte jeg alt selv fra grunnen av, men har nå gått over til å benytte meg av WordPress. Skulle du ha behov for en enkel hjemmeside, omtrent som denne, så kan vi nok sammen finne en løsning på det.

Som er resultat av fotoaktiviteten har jeg også gitt ut noen bøker. Disse er «Romsdal fra lufta» – utgitt i 2011, «Nordmøre fra lufta» – utgitt i 2012, samt historieboken «Molde lufthavn, Årø, 40 år» – utgitt i 2012. Alle bøkene kan bestilles. Gå til siden «Bokutgivelser» for mer informasjon.

Ønsker du å komme i kontakt med meg så er det bare klikke seg inn på «Kontakt meg» for kontaktskjema, epostadresse og telefonnummer.