Hei og velkommen til mine nye nettsider!

Mitt navn er Wiggo Hovde og jeg har fotografering både som hobby og arbeid. I mine tidlige år fotograferte jeg mest fly (min andre hobby) av ymse slag på Molde lufthavn. Etter hvert som årene har gått har mine områder utvidet seg til nyhets fotografering, produktfoto, illustrasjonsfoto, konfirmasjonsfoto, med mye mer.

Listen med oppdragsgivere og kunder omfatter nå private, bedrifter og det offentlige. En oversikt over noen av de jeg har fotografert for finner du i menyen under fanen «Oppdrag for». I tillegg til å fotografere kan jeg også lage hjemmesider til bedrifter. Jeg benytter da helst WordPress, men kan også lage sider fra grunnen av i php.

Å få tatt gode fotografier kan i mange tilfeller være svært lønnsomt. Hva med annonser når du skal selge noe? Har du sett de mange skjeve og uklare foto som folk legger ut på for eksempel finn.no? Om du har et likt produkt med en annen, la oss si din bil, hvilken annonse får flest besøk tror du? Den med klare fine bilder, eller den med skjeve og kornete bilder? De som skal kjøpe en slik bil som du skal selge, gjør seg gjerne opp en mening om selger ut fra bildene som blir presentert. Men dette gjelder ikke bare annonser på sider som finn.no. Dette gjelder i høyeste grad din bedrifts hjemmeside, din bedrifts reklamemateriell osv.

Har du eller din bedrift behov for fotograf er det bare å ta kontakt. Jeg løser de fleste oppgaver,  men må sette visse grenser, som for eksempel at all fotografering av personer under 18 år skjer med minst en forelder/foresatt tilstede, samt at snikfotografering er ikke aktuelt.

Håper du tar en titt i mitt galleri med eksempler på fotografier jeg har tatt og send meg gjerne en tilbakemelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *